قهوه کامی

تمام قهوه ­ها از دانه­ های  عربیکا  یا روبوستا یا ترکیبی از آنها میباشند. دانه­ های عربیکا گران­تر هستند و قهوه بهتری می­باشند. و به سبب جایی که دانه های قهوه رشد می­کند، سبب ایجاد تفاوت می­شود. در گزارشاتی که در سالهای اخیر  از سلیقه مصرف­ کننده ها بدست آمده ، نشان میدهد که آنها عطر و طعم بیشتری از قهوه را مد نظر دارند بنابر این تحقیق بدست آمده  قهوه کامی در ترکیبات قهوه خود این امر مهم را لحاظ کرده است که این امر موجب تمایز قهوه کامی  شده است . قهوه کامی با ترکیبات مناسب و انتخاب دانه های قهوه  با کیفیت و در نظر گرفتن سلایق مصرف کننده ها  تهیه گردیده است .

بررسی ویژگی های قهوه کامی :

  1. قهوه ای را که دم آوری می کنید باید عطر و طعم مطبوعی داشته باشد.
  2. درست است که عده ای قهوه را با شکر و افزودنی ها مصرف می کنند اما یکی از نشانه های قهوه خوب این است که بتوان آن را بدون افزودنی هم میل کرد.
  3. در هنگام خرید مسئله ای که بسیار مهم است و می تواند قسمتی از خوب بودن قهوه را به ما نشان دهد تاریخ رست ( برشته سازی ) آن است. این تاریخ باید به زمان خرید، نزدیک باشد و باید به گونه ای تازگی دانه یا پودر قهوه احساس شود.
  4. قهوه ای که دم آوری کرده اید در ابتدا چون حرارت آن بالاست ممکن است طعم و مزه بد آن احساس نشود. راه دیگر تشخیص قهوه خوب این است که وقتی قهوه تان سرد شد، طعم و مزه آن همچنان خوب باشد و بتوان آن را میل کرد.

هر قهوه ای که شما بپسندید و از نوشیدن آن لذت ببرید بهترین قهوه است.

در این موضوع کاملا سلیقه دخیل است. به عنوان مثال ممکن است فردی عاشق یک قهوه با قیمت بسیار بالا باشد اما همان قهوه، هیچ جذابیتی برای فرد دیگری نداشته باشد زیرا محل کشت، نوع خاک، ارتفاع از دریا و … تاثیری فراوانی بر پروفایل طعمی قهوه دارد و پسندیدن پروفایل طعمی قهوه امری سلیقه ای است!
یا افرادی عاشق استفاده از دانه های  ۱۰۰% عربیکا  یا ۱۰۰% ربوستا  یا درصد های ترکیبی مانند: ۹۰درصد عربیکا با ۱۰ درصد ربوستا و خیلی درصدهای دیگر هستند. یا حتی هنگام خرید قهوه ممکن است فروشنده به شما پیشنهاد دهد این دانه برای تهیه اسپرسو مناسب تر است اما شما بخواهید با آن قهوه فرانسه یا انواع دیگر قهوه را  تهیه کنید!

مهم سلیقه شماست!